Evaluation saved!
Only you will see it
Comment saved!
Add your evaluation and/or a comment for this ad. You will only see your

Villa with fireplace heating parking in Matadepera

Drac Parc

 • 360 m2
 • 5 hab.
 • 3 bathrooms
 • 1.794 €/m2

seminueva, amplitud

REF 00291 Àmplia torre al Drac Parc, envoltada de terreny

Si vols viure en una zona privilegiada de Matadepera, a tocar de l´escola Montcau, en una torre amb grans espais diafans, has de coneixer aquesta casa, situada en un extens terreny.
En entrar a la finca, et sorprendrà l´amplitud del jardí. Una vegada dins la casa, una gran cuina de 25 m2 esdevé el centre de l´habitatge.
Aquesta disposa d´una illa central de treball, una taula pels àpats del dia a dia i electrodomèstics integrats en un mobiliàri clar que transmet una lluminositat especial. A la sala d´estar-menjador trobaràs una magnífica llar de foc que et farà sentir d´allò més bé. Una sala annexa de 50 m2 amb llar de foc-barbacoa és el lloc ideal per a celebracions. El garatge de la casa, amb porta motoritzada, permet l´aparcament de dos cotxes. No hi falten el celler per als teus vins, una habitació de servei i un bany complert. La planta pis disposa d´una elegant habitació suite amb armaris i bany complert, quatre habitacions amplíssimes, un altre bany complert i un traster.
La casa té un total de 365 m2 construïts i s´emplaça en una parcel·la de gairebé 700 m2 plans enjardinats amb vistes i sol durant tot el dia, fins i tot amb la possibilitat d´encabir una piscina per a referescar-te a l´estiu.
La caldera de gas, els electrodomèstics de primera marca i el reg automàtic conformen els equipaments destacats de l´habitatge. Destaquen també els seus acabats com el parquet, la carpinteria d´alumini i els armaris, entre d´altres.

Si quieres vivir en una zona privilegiada de Matadepera, junto a la escuela Montcau, en una torre con grandes espacios diafanos, debes conocer esta casa, situada en un extenso terreno.
Al entrar en la finca, te sorprenderá la amplitud del jardín. Una vez dentro de la casa, una gran cocina de 25 m2 se convierte en el centro de la vivienda,ésta dispone de una isla central de trabajo, una mesa para las comidas del día a día y electrodomésticos integrados en un mobiliario claro que transmite una luminosidad especial. En la sala de estar-comedor encontrarás una magnífica chimenea que te hará sentir muy bien. Una sala anexa de 50 m2 con chimenea-barbacoa es el lugar ideal para celebraciones. El garaje de la casa, con puerta motorizada, permite el aparcamiento de dos coches. No faltan la bodega para tus vinos, una habitación de servicio y un baño completo. La planta piso dispone de una elegante habitación suite con armarios y baño completo, cuatro habitaciones amplísimas, otro baño completo y un trastero.
La casa tiene un total de 365 m2 construidos y se emplaza en una parcela de casi 700 m2 planos ajardinados con vistas y sol durante todo el día, incluso con la posibilidad de incluir una piscina para refiero hacerte a verano.
La caldera de gas, los electrodomésticos de primera marca y el riego automático conforman los equipamientos destacados de la vivienda. Destacan también sus acabados como el parquet, la carpintería de aluminio y los armarios, entre otros.

Finques Genescà és una empresa familiar i propera, arrelada al poble de Matadepera, amb més de 25 anys d’experiència en la intermediació i administració de finques.
Finques Genescà està formada per un equip molt preparat que treballa amb eficacia, oferint un tracte personallitat, amb la confiança i discreció que demanen els seus clients.
Finques Genescà és especialista en els serveis següents:
- Assessorament immobiliari , valoració de l’immoble d’acord al preu de mercat actualitzat.
- Promoció de la cartera de clients , documentació de cada una de les ofertes amb fotografíes i videos i posicionament als principals portals de referencia.
- Accions de marketing mitjançant la web corporativa, publicacions pròpies, publicitat en mitjans locals i difusió a través de bustiades.
- Intermediació en compravendes .
- Confecció de tota la documentació legal i jurídica ( contractes, escriptura de compravenda).
- Sol. licitud de certificat energètic, cèdul. la d’habitabilitat i altres tràmits.
- Lloguer i administració de finques.
- Suport a tècnics titulars (arquitectes i aparelladors)last modified

Space distribution

 • 5 rooms
 • Floor area 360 m2
 • garden 700 m2
 • 3 bathrooms
 • Office Kitchen
 • Kitchen state: nova
 • Washroom

General features

 • Heating
 • Fireplace
 • Parking place
 • Air-conditioning
 • floor number 2
 • Year built 2016
 • Mountains View
 • Close to public transport
 • Energy Certificate :
  Consumo:
  D
  48kW h m2 / año
  Emisiones:
  D
  23kg CO2 m2 / año

Residents facilities

 • Whitout lift
Ad : 1912003354537

Location

Drac Parc

Click on the map to navigate around it
646.000 € Ad price
2.298 €/m2€/m2 comarca
1.794 €/m2€/m2 of the ad
22% cheaper than the average*
See €/m2 evolution in Matadepera calculate mortgage
Would you like us to notify you when we get ads like this one? Create your alert and we will notify you by email when a new ad appears or an existing ad has changed.
 

Contact Finques Genescà

Ad reference habitaclia/00291:

You will see the telephone number after sending your contact to the announcer to attend you.
You will see the phone number after you contact
Sending...