Evaluation saved!
Only you will see it
Comment saved!
Add your evaluation and/or a comment for this ad. You will only see your
from 750.000 € Advise me if it drops

Development 2 ÀTICS DISPONIBLES-ES MONESTRI in Palamós. Homes of new buildings

A 50 mts DE LA PLATJA

 • from 148 m2
 • 5.067,57 €/m2
 • Delivery: Previsió per finals de 2020

Types of Homes of this promotion

Benvingut a ES MONESTRI, un projecte de 6 habitatges en un espai exclusiu i tranquil en plena badia de PALAMÓS i SANT ANTONI DE CALONGE. Actualment disponibles els 2 únics àtics espectaculars.
Es tracta d´una ubicació privilegiada a 50 m de la platja i del passeig Marítim, i al mateix temps a prop de zones de restaurants, serveis i comercials.
En concret s’aixeca al carrer Joan Miró 7 de Sant Antoni de Calonge, llindar amb la població de Palamós que és per on s’accedeix.
Els accessos són ràpids i amplis.
Aquesta promoció està clarament ubicada en una espai que respira tranquil·litat i una amplitud que garanteix l’entrada de llum natural als habitatges permetent així espais lluminosos a l’interior

L´edifici estarà distribuït en 3 plantes: planta soterrani on s’ubiquen els pàrquings i trasters, planta baixa , primera i segona amb dos habitatges exclusius a cadascuna i a la planta baixa a disposició de tots un jardí comunitari amb piscina. Els habitatges inclouen tots els serveis i comoditats que s´espera d´un producte d´aquesta categoria.

Es tracta d’un edifici plurifamiliar aïllat amb jardins on tots els habitatges disposen d’una distribució estudiada oferint estances de gran comoditat i ben aprofitades i prioritzant les grans terrasses cobertes exteriors orientades a sud per tal de gaudir d’aquest espai el màxim de temps possible.

L’edifici es dissenya amb una façana elegant i moderna, cuidant els detalls tant exteriors com interiors, que harmonitzaran amb la zona i oferint al mateix temps uns acabats de qualitat. Dissenyat per utilitzar energies renovables i amb la garantia d’obtenció del certificat energètic A.

A més és remarcable que tots els habitatges són exteriors i amb àmplies terrasses orientades a sud per tal de gaudir d’aquest espai el màxim de temps possible amb vistes al mar.

6 HABITATGES DE LUXE A 50 mts DE LA PLATJA

La situació és al carrer Joan Miró 7 de Sant Antoni de Calonge, està al límit amb Palamós i s’anomena Es MONESTRI.

Parquings 25.000€
Trasters 5.000€

********************************************************************
********************************************************************

Bienvenido a ES MONESTRI, un proyecto de 6 viviendas en un espacio exclusivo y tranquilo en plena bahía de PALAMÓS y SANT ANTONI DE CALONGE. Actuamente disponibles los 2 únicos áticos espectaculares.
Se trata de una ubicación privilegiada a 50 metros de la playa y del paseo Marítimo, y al mismo tiempo cerca de zonas de restaurantes, servicios y comercial.
En concreto se levanta en la calle Joan Miró 7 de Sant Antoni de Calonge, en el lindero con la población de Palamós que es por donde se accede.
Los accesos son rápidos y amplios.
Esta promoción está claramente ubicada en un espacio que respira tranquilidad y una amplitud que garantiza la entrada de luz natural en las viviendas permitiendo así espacios luminosos en el interior.

El edificio estará distribuido en 3 plantas: planta sótano donde se ubican los parkings y trasteros, planta baja, primera y segunda con dos viviendas exclusivos en cada una y en la planta baja a disposición de todos un jardín comunitario con piscina. Las viviendas incluyen todos los servicios y comodidades que se espera de un producto de esta categoría.

Se trata de edificio plurifamiliar aislado con jardines donde todas las viviendas disponen de una distribución estudiada ofreciendo estancias de gran comodidad y bien aprovechadas y priorizando las grandes terrazas cubiertas exteriores orientadas a sur para disfrutar de este espacio el máximo de tiempo posible con vistas al mar.

El edificio se diseña con una fachada elegante y moderna, cuidando los detalles tanto exteriores como interiores, que armonizarán con la zona y ofreciendo al mismo tiempo unos acabados de calidad. Diseñado para utilizar energías renovables y con la garantía de obtención del certificado energético A.

Además, es remarcable que todas las viviendas son exteriores y con amplias terrazas orientada a sur para disfrutar de este espacio el máximo de tiempo posible.********************************************************************
********************************************************************

Bienvenue à ES MONESTRI, un projet de 6 logements dans un espace exclusif et calme à 50 mètres de la plage, dans la baie de PALAMÓS et de SANT ANTONI DE CALONGE.

C’est un emplacement privilégié à 50 mètres de la plage et de la promenade en bord de mer et à proximité de restaurants, de services et commercial. Actuellement disponible les 2 seuls penthouses spectaculaires.
Plus précisément, il se trouve dans la rue Joan Miró 7 à Sant Antoni de Calonge, à la ligne avec la ville de Palamós, par où il est accessible.
Les accès sont rapides et larges.
Cette promotion est vraiment située dans un espace qui respire la tranquillité et une amplitude qui garantit l’entrée de la lumière naturelle dans les logements, permettant ainsi des espaces lumineux à l’intérieur.

Le bâtiment sera réparti sur 3 étages, y compris un jardin commun avec piscine au rez-de-chaussée. Les logements comprendront tous les services et commodités attendus d’un produit de cette catégorie.

Tous les logements ont une configuration étudiée offrant des pièces confortables et bien utilisées et privilégiant les terrasses extérieures exposées au sud pour profiter au maximum de cet espace vue sur mer.

Le bâtiment est conçu avec une façade élégante et moderne, prenant en charge les détails extérieurs et intérieurs, qui s´harmoniseront avec la zone tout en offrant des finitions de qualité. Conçu pour utiliser des énergies renouvelables et avec la garantie d´obtenir le certificat énergétique A.

Il est également remarquable que toutes les maisons soient extérieures et avec de grandes terrasses exposées au sud.last modified

New building features

 • Shared swimming pool
 • Garden Area
 • Whitout sports facilities
 • Parking
 • Heating
 • Close to public transport: Tren, Bus
 • Energy Certificate :
  Consumo:
  A
  41kW h m2 / año
  Emisiones:
  A
  40kg CO2 m2 / año
Ad : 11457003341541

Location

A 50 mts DE LA PLATJA

Click on the map to navigate around it

Types of viviendas of the Development 2 ÀTICS DISPONIBLES-ES MONESTRI

Attachments

Superficies

PDF File Download

Projecte

PDF File Download
Would you like us to notify you when we get ads like this one? Create your alert and we will notify you by email when a new ad appears or an existing ad has changed.
 

Contact Servigip

Ad reference 2 ÀTICS DISPONIBLES-ES MONESTRI:

You will see the telephone number after sending your contact to the announcer to attend you.
You will see the phone number after you contact
Sending...